26 Ağustos 2012 Pazar

Britney Spears-Hold It Against Me

Klibin VEVO linki: http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg
                                             Gökkuşağı renklerinde sokak aydınlatmaları.
                                                   Gökkuşağı,eşcinselliğin simgesidir.
Illuminati'nin amacı dünya nüfusunu olabildiğince azaltmaktır.En basitinden şöyle düşünün;100 koyunu otlatmak,1000 koyunu otlatmaktan daha kolaydır.Yaptıkları telkinler,verdikleri mesajlar ile eşcinselliğin günden güne arttığını fark etmek zor değil.
Britney'nin el hareketine dikkat.Bu hareket Katy Perry yazısında da bahsettiğimiz Baphomet'in simgesel gösterimidir.Bu hareketi Britney aynı zamanda Slave 4 U gibi yine şeytana övgü ağırlıklı bir klibinde de kullanıyor,ve birçok konserinde.
                                         Lady GaGa'nın bu resminde pozu daha açık görüyoruz.
                        Parmaklarındakilere dikkat edin.Serumlar.Masonluğun onu hayata bağladığı
                                              anlamını çıkardım ben.Burası yoruma açık.
                                                Spears'ın gelinliğinin altındaki insan silüetleri.
                             O eteğin o şekilde dalgalanması fizik kurallarına aykırıdır.Elleri görüyorsunuz.
                                               Sonra o eteğin içindeki insanlar dışarı çıkacaklar.
                                                                        Çıktılar.
     Fotoğrafı büyüterek tekrar bakın.Adamların gözleri özellikle basit bir Photoshop işlemiyle silinmiş.
     Photoshop'un ne kadar özensiz yapıldığına bakın,zira bu görüntü çok kısa bir süre ekranda kalıyor.
     Sübliminal mesaj budur.
Tek gözü biliyoruz,peki hiç göz olmaması nedir? Michael'ın Lady GaGa ve Zihin Kontrolü vol.1 yazısından
alıntı yapıyorum:

Dominant olan kişiliğin, bedenini ele geçirmiş varlık olduğunu, bu dönüşümün gerçekleşmesini, spesifik bir göz ifadesiyle sembolize ediyorlar. Göz bebekleri kayboluyor, gözleri tamamen beyaz oluyor ve sanki bilinç yitiriliyor. 

Burada dikkat etmenizi istediğim 2 şey var: Yüzükteki piramitler ve ekrandaki erkek suratı.
Eğer klip bu kadar luciferian ögelerle dolmasaydı,bu normal bir yüzük diyebilirdik.Her piramide her göze mason bu kesin dersek böyle önemli bir konuyu iyice ağız sakızı yapmış oluruz.
                            Lady GaGa'nın Telephone klibinden hatırladığımız PlentyOfFish.
          Bu site sanal bir yapım değildir.Gerçek hayatta da insanların kullandığı bir ''Erkek Kiralama Sitesi''dir.
Daha sonraki birkaç sahnede özellikle yüzük-gözsüz insanlar-PlentyOfFish-ekrandaki surat gösteriliyor.
Sadece bunlar.
                                                           Aynı olduklarını inkar etmeyin.
                                          Bir gözde 2 gözbebeği,bir bedende 2 ruhu temsil eder.
                                 Resmi büyütün.Bakalım o tip size bir yerlerden tanıdık gelecek mi?
              Tatatataaaam.PlantyOfFish'den kiraladıkları adam,birlikte dans ediyorlar.Bana kalsa onlar
                                               orada dansçıdan çok köleyi temsil ediyorlar.
                                          Britney burada 2. bir Britney ile dövüşüyor.
                       Klibi izlettirdiğim arkadaşlarımın tamamı Britney'nin mason Britney'yi alt etmeye
                       çalıştığını düşündü.Benim görüşümse Britney'nin içindeki cini yok etmeye çalışması.
Şimdi şurayı okumazsanız,uzun ama,anlatıklarımı anlamada sıkıntı çekersiniz.Yine de özetlemeye çalışırsam:
Illuminati'de bir kişinin ödemesi gereken bedel vardır.Mesela illuminati dediğimiz kişiler,bir bedende 2 ruh taşırlar.Yukarıdaki 2 göz bebeği gibi.Bu ruhlardan biri kendi ruhları,diğeri ise satanist bir cinin ruhudur.Eğer yazıyı okumuşsanız bilirsiniz,cinler de satanist olabilirler.
Şunu da mutlaka izleyin.Britney boşluğa bakarak merhaba,seni uzun zamandır görmemiştim gibi alakasız şeyler söylemeye başlıyor.Büyük ihtimalle o anda karşısında aynı bedeni paylaştığı cini görmüştür.

Klibin devamını koymadım,buraya kadar hep kendi tespitlerimi yazdım çünkü ve devamı için bir şey bulamadım.Araştırmalarımdan,siyah kıyafetten dolayı dans pistlerine cehennem falan denmiş.Bana çok mantıklı gelmediği için eklemedim.Yine de sizin gözünüze takılan bir yer olursa bana ulaşabilirsiniz.















18 Ağustos 2012 Cumartesi

Katy Perry-Wide Awake

Klibin başında Katy'nin ekibiyle birlikte fotoğraf çekimlerini görüyoruz.Farketmişsinizdir,Katy kahkahalar atacak kadar mutlu görünüyor.Tek başına kaldığındaysa gözlerindeki hüzünü görebilirsiniz.Burası illuminatiden daha çok sanatçıların gerçek hayatta göründükleri kadar mutlu olmadıkları temasını işliyor diyebiliriz.

Üzgün halde aynaya bakarken,bir anda bir masalın içinde buluyor kendini.Doğrusu bence klipte Katy Perry Pamuk Prenses'le özdeşleştirilmiş.Bu arada,Pamuk Prenses ve 7 Cüceler'in 2 mason kardeş olan Grimms Kardeşlerin elinden çıktığı da bir ek bilgi.
                                       Küpelerin şekline dikkat edin:Mason Localarının simgesi.
Bakın,kapının yanlarında ne var? 2 sütun.Eğer bir kapının sağında ve solunda sütun varsa bu başka bir boyuta açılan kapı anlamına gelir.Zaten Klibin devamında Katy başka bir aleme geçecek,göreceğiz.
Dalın üzerindeki tırtıla bakın.Kelebek monarşiyi simgeler ve yerine tırtıl da kullanılabilir.Onun dışında tırtıl burada Katy'yi simgeliyor.Bir de ortada işaretlediğim yerdeki kalbe dikkat.Yazı ilerledikçe cevaplarınızı alacaksınız.

Senaryonun masalla benzerliği asıl burada başlıyor.Masalda elma kullanılmış,klipte biraz da örtbas için çilek.Elmayı-klibe göre çileği- ısırmak Adem'in dünyaya atılmasının sebebidir.Yani yasak meyve.Hatta Pamuk'un elmayı ısırdıktan sonra tuzağa düşmesinin nedeni de budur.Kısacası elma yada çilek burada bir zihin kontrol aracı olarak kullanılmıştır onu bilin.
Burada duvarlar Katy'nin üzerine üzerine geliyor,bu sırada çileği farkediyor.Duvarların üzerine gelmesinin nedeni bu yola girmeden asla gerçekten hakettiği ilgiyi görmeyeceğini bildiğinden olabilir mi? Burası yoruma açık olarak kalsın.
                                                Duvarları itmeye çalışsa da,gücü yetmiyor.
                                       Çileği yani yasak elmayı farkediyor burada,henüz yemedi.
                                         Diğer taraftan hala çırpınıyor ve duvarlar iyice yakınlaştı.
                                                                      Elmayı yiyor.
                                    Ve artık sahip olması gereken güç kendisinde fazlasıyla var.
Bu sahnenin arkasından Katy kendinin bile kaldıramayacağı kadar fazla bir güce sahip oluyor hatta,kalbinden kocaman bir havai fişek yükseliyor.
      Bu Katheryn.Katheryn Katy'nin asıl ismidir,bu kızı Katy'nin hala içinde olan aslı olarak görebiliriz.İncisi.
Katy aslını içinde aynalarla dolu bir odaya getiriyor.Şeytanın aynadan görünerek dünyaya ineceğine inanılır.Katy yanında İYİ olan tarafını da getiriyor ve Katheryn aynada gözükmüyor,Katy gözüktüğüne göre artık Katy'nin de bir şeytan olduğunu anlıyoruzŞeytan diyince İblis olarak anlamayın illa,şeytan çok fazla sayıdadır iblis tektir.Kelimeleri tam anlatamadım ama umarım anladınız.
Bu sahnenin arkasından Katy elini aynaya yaslıyor ve karşısında kameralar beliriyor.Artık Katy'nin ünlü olduğunu belirtmek istemişler.
Katy ünlü oldu,geri dönüş yoluna bakıyorlar daha sonra ve o anda geri dönüşü olmaz bir yola girdiklerini fark ediyorlar.Geldikleri temiz yol yıkıldı çünkü.İstese de istemese de orada kalmaya mecbur,dönüşü yok.
Katy aynayı kırmaya çalışıyor,arkadan hala kameramanlar işlerine devam ediyor.Tek göze dikkat.Katheryn ise hala gözükmüyor.
Özetle,Katy çıkışı olmayan pis bir yola girdi.
Aynayı kırmayı başardı.Ama kurtuluş bu kadar kolay değil.Kırıklar kelebeğe dönüştü,kelebeğin ne demek olduğunu yukarda görmüştük,aynı fotoğraftaki sorunun cevabı da burada.O Katy'yi izleyen tırtıl var ya,bu kelebekler o ve onun gibi tırtıllardan oluştu işte.Yani katy hala gözleniyor.
Çok hızlı geçtiği için tam görüntüyü alamadım ama ortadaki kelebeği görüyorsunuz,ilk kapı açıldığında o kelebeklerden her yerde vardı.Neyse,görüldüğü gibi Katy burada tekerlekli sandalyede yani hasta.Ona yardımcı olansa yine Katheryn.Katheryn artık Katy'nin sahip olduğu tek şey diyebiliriz.Ayrıca neden bu durumda olduğunu birazdan açıklayacağım.
EXIT kapısının önünde güvenlik görevlisi olarak yedirilmeye çalışılan Baphomet'lar.Onları burada açıklamak istemiyorum zira yoksa konu çok uzar,internetten kısa bir araştırma yapmak konunun beyninize oturması için yeterlidir.Baphomet'ler bir nevi güvenlik yerine konuldu dedik,doğal olarak Katy'nin geçmesine izin vermiyorlar.
Klibin başında Katy çileği yemişti ve bu onu güçlendirmişti,şimdi ise elinde ısırılmış bir çilek görüyoruz.Evet,Katy'yi hasta eden yasak elmayı yemesi.Klibin devamında birkaç saniyeliğine bakarsanız elindeki çileği atmaya çalışıyor,bana kalırsa hastalıktan ellerinin titremesi bunu örtbas etmek için biraz da.
Yine Katheryn.Bundan birkaç saniye önce yani kızın ilk hamlesinden biraz sonra Katy'nin iyileştiğini-canlandığını görüyoruz.Buradaysa Katy içindeki saf duygularla Baphomet'leri alaşağı ediyor.
Baphomet'ler etkisiz kalınca Katy büyük bir telaşla çıkış kapısına doğru koşmaya başlıyor Katheryn ile birlikte.
Çıktıklarında,klibin başlarında gördüğümüz  labirentlerin sonuna ulaştığını görüyoruz.Cennet gibi görünen bir yer,ama hala arkadaki labirentin devamı.Belki de orayla ilgilidir?Bir de,ilk fotoğraflardan birinde bir kalpten bahsetmiştik.Bakın,buranın girişi de o kalpten oluşuyor.Yani az önce bir tırtıl olan Katy artık bir kelebek.Çıkması gereken yere çıktı,ulaştı.İlerki fotoğraflarda oraya da geleceğiz.
Hipnoz olmuş bir kedi.Kedi bilindiği gibi Katy'nin simgesidir.Nasıl insanlar uyuşturucu kullandıklarında dünyanın daha güzel göründüğünü itiraf ediyorlarsa,çoğu hipnoz için geçerlidir.Hipnoz olmuş kişilerin videolarına YouTube'dan bile ulaşabilirsiniz,boş bakmakları en gözle görünür özellikleridir.Belki Katy hala cehennemdedir de bulunduğu yeri hipnoz olduğu için böyle görüyordur?
Şuradan itibaren özellikle belirttiğim yere kadar Katy hayranı değilseniz okumanıza gerek yok.Illuminatik bir şey aramayın,zaten şu sahneler genel olarak illuminati ile değil Katy'nin eski eşi ile ilgili.Karşımıza beyaz atlı prens çıkıyor.
Katy'nin aslında kendini cennete sandığının,hala kurtulamadığının diğer bir kanıtı da saçındaki kelebek tokası.O kadar gülün sümbülün içinde kelebektense toka,orada belirtilen bir gerçek vardır.
Katy'nin göremeyeceği şekilde birliktelik işareti yapıyor.
Bundan bir önceki sahnede Katheryn bunu farkediyor ve telepatik mi dersiniz ne dersiniz,Katy'ye ona bir şekilde durumu farketmesini sağlattırıyor.Katy adamı yollar.
                               OKUMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.Katheryn gidiyor.
Şeker şeklindekindeki direklerin yanına bakın,kelebek.Katy Katheryn'i de tamamen kaybettikten sonra artık ünlüdür ve konsere gelen binlerce kişiyi görüyoruz.Hala kelebeğin takibi altında,veya kendi bir kelebek.Bakış açısına bağlı.
Eğer yanlış veya eksik gördüğünüz bir bölüm varsa bana yine buradan ulaşabilir,görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.
Merhaba.
Öncelikle söylemem gereken,bu blogda ''Kanye West ruhumu sattım demiş olum kesin illuminati'' veya
''Katy Perry bir şarkısında piramit diyo'' gibi saçma muhabbetler olmayacak.Zaten okuyan kesmin büyük çoğunluğu Michael'ı da takip ediyordur diye düşünüyorum,bu yüzden umarım okuyucular da böyle saçma ayrıntılara takılmayacaktır.
Eğer özel olarak dikkatinizi çeken ve göz atmamı istediğiniz bir klip varsa da buradan ulaşabilirsiniz.
Not olarak:Belli bir müzik tipi olmayacak,yani bugün Rihanna'dan bahsettiysek yarınki konumuz Nirvana olabilir,isteklerinizi belirtirken o konuda sınırlama getirmeyin lütfen.